Föreningsnytt

Digitalt föredrag med Marcus Larsson från Tankesmedjan Balans!

Digitalt föredrag med Marcus Larsson från Tankesmedjan Balans!
Tisdag 2/2 19:30 på Zoom (länk nedan)
Vi är otroligt peppade över att Marcus kommer till oss. Vi har bjudit in honom mot bakgrund av att Internationella Engelska Skolan är på väg att etablera sig i Norrtälje. Vad innebär det, vad kan vi göra och vad händer i skolfrågan i stort i Sverige?
Marcus Larsson är debattör, före detta lärare och författare till boken De effektiva, som berättar om varför välfärden blivit så tung att arbeta i. Om de krafter som fått oss att jobba hårdare, springa snabbare, göra mer. Mer nyligen aktuell med boken De Lönsamma, en bok om varför skolor slåss om elever, och om hur vinster i välfärden bara är en liten del av den diskussion vi behöver ha.
Zoomlänk:
Meeting ID: 881 6400 0559
Passcode: 691229
Kopiera länk