• Hem
  • Engagera dig!
sida

Engagera dig!

 

Det finns flera sätt att engagera dig i Vänsterpartiet.

Har du frågor eller känner dig osäker på vad du kan bidra med så kan du kontakta oss på [email protected]

Tillsammans är vi en stark kraft som skapar ett mer rättvist och jämställt samhälle. Arbetet i Vänsterpartiet utgår ifrån dina intressen och ditt engagemang.

Bli medlem!

registrera dig som medlem direkt centralt här

Sprid vår politik i sociala medier!

Gilla oss på Facebook och följ oss på Instagram och Twitter. Dela de inlägg du gillar – det är mycket värt för att sprida vår politik! Bjud in vänner och bekanta att följa oss på sociala medier.

Lär dig mer om politiska frågor och arbete

Det ordnas utbildningar både här i och i Storstockholmsdistriktet på en rad olika teman – det kan handla om kurser för nya medlemmar, feministiskt självförsvar, mötesteknik, ekologisk-ekonomisk politik, mer djupgående studiecirklar etc.

Arrangera/planera

För att genomföra våra aktiviteter på ett bra sätt behövs tydlig planering och en hel del förberedelser. Det kan vara allt från att hitta intressanta teman och gäster, boka föreläsare och lokal, samordna med andra organisationer och marknadsföra evenemang.

Bidra med kunskap och idéer

Tillsammans utvecklar vi vår politik i Norrtälje. Vi behöver medlemmarnas idéer  – du får gärna bidra med det! Har du kanske någon specifik politisk fråga du är extra intresserad av och har kunskaper du vill dela med dig av?

Hjälp till med praktiska saker

Någon kanske har körkort och bil, och kan hugga in och frakta saker någon gång per termin? En annan gillar att laga mat/fixa fika till möten och en tredje kan tänka sig att putsa fönster i partilokalen en gång om året.

Fånga in nya aktivister och medlemmar

Bjud med vänner, bekanta, grannar och kollegor med hjärtat till vänster till våra aktiviteter. Ställ frågan – vill du bli medlem? Det blir man för övrigt här

Kopiera länk