Senaste Nytt
Bild på några av alla deltagare på årsmötet

Årsmöte och ny styrelse för Vänsterpartiet Norrtälje

Den 10 mars höll Vänsterpartiet Norrtälje årsmöte i kommunhuset med flera nya medlemmar. Mötet valde en ny styrelse och antog en ambitiös verksamhetsplan.

Målen för kommande verksamhetsår är att växa i medlemsantal, få in nya medlemmar i verksamheten och självklart göra ett bra resultat i EU-valet i juni. Den sista lördagen varje månad kommer vi att hålla en ”Röd lördag” någonstans i kommunen där vi träffar folk och delar ut material. Vi kommer att fortsätta med medlemsmöten på olika teman. Föreningen kommer också att fortsätta med ”Vänsterträffar” för att stärka kontakten med Vänsterpartiet i andra kommuner. Dessutom finns förhoppningar att vi kan hjälpa till att etablera en ny Ung vänsterklubb i kommunen. Vi ser fram emot att flytta fram positionerna för vänstern i Norrtälje under det kommande året!

Till styrelse valdes Anna Söderblom (ordförande), Anette Holgersson, Anette ”Bosis” Sidestål, Matti Leino och Örjan Grönlund (nyval), Stefan Grath (ersättare), Linda Andersson (ersättare), Eva Sandberg (ersättare, nyval).

Till valberedning valdes Åsa Brunius, Britt-Mari Bardon och Miriam Anglemark-Jansson (nyval).

Till revisor valdes Andreas Rockstroh.

Dela den här sidan:

Kopiera länk